Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Промяна в играта Белот!

Промяна в играта Белот!

karry 06 април 2022

Уважаеми потребители,

От днес въвеждаме промяна в играта Белот.
При наличие на кварта или квинта от противниковият отбор, терците след това няма да се обявяват.


Виж по-стари
karry 06 април 2022

Алфа,
точно и ясно е обяснено! Ще си казвате терците и анонсите с тази разлика, че преди теб, ако има кварта или квинта, няма да можеш да я обявиш! Това се води за подсказване и за това сме нанесли тази промяна. Единствената разлика, както обясних и по горе е, че при по висок анонс от страна на парта ти (ако бие първи голям анонс на противниковия отбор), ще може да се обяви терца, за да може да се акумулира към вашия резултат! Тогава системата се включва да изчисли, дали да ти пусне активен бутона за анонс или не!

Алфа 06 април 2022

Именно точното и ясно обяснение влиза в противоречие с основните принципи на играта. Нямате право да лишавате играчите от обявяване на наличен анонс, без значение какво е обявено преди това !

karry 06 април 2022

Такива са правилата и в реална игра! Това се е взело под внимание и за това са нанесени промени!

Алфа 06 април 2022

Разбира се, в реална игра когато първия обяви кварта, системата засича че последния има квинта, затова втория спокойно си казва терцата емотикона не пипайте белота, само направете скалата да се оцветява при 200 изиграни игри и се фокусирайте върху реални проблеми.

karry 06 април 2022

Алфа,
в реална игра, при обява от противника на квинта или кварта не се обявява терца. Редки са случаите с 2 големи анонса на маса и е пак до договорка. Тук за улеснение е включна системата за ваша помощ да изчисли включването на бутона. Другото се води вид подсказване!
При желание за предложения, то ги пуснете в официална форма в тикет системата. Тази тема е създадена с ясно заглавие и разбрахме Вашето мнение!

L0ves2 06 април 2022

ми браво на вас след 50 или 100 каква терца емотикона

Vesinko 07 април 2022

емотикона това е вид подсказка, в реална игра винаги можеш да избереш да обявиш или замълчиш.? Белота е игра на подсказване, за да може партньорите да нацелват картите си.Проверете правилата на играта, . От колко години играете белот? Ирали ли сте с бащите си и техните приятели белот? Не пипайте играта

analitik99999 07 април 2022

И аз подкрепям Алфа,но те ще направят това,което са решили. емотикона

VAL_RESNICK 07 април 2022

Много отдавна трябваше да се направи тази промяна,зашото това си е подсказване и при реална игра е забранено.Браво на екипа!!!

samurai-ronin 08 април 2022

Възмутителна промяна на правилата, която променя нейната автентичност. Само да напомня за правилото при белот " Комбинациите се анонсират без да се дават подробности за картите участващи в тях. Картите, от които са сформирани комбинациите, се разкриват само след края на рунда." Комбинациите от определен тип не се зачитат ако след края на рунда се установи, че противников играч е обявил по-силна комбинация от същия тип.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21070
Премахни рекламата